webáruház

csoport

 

ügyfélpanel
Ön nincs belépve!
belépés
új jelszó
új fiók
aktuális cégünkről kapcsolat partnerek gy.i.k.

Aktuális

 • 2015-09-29

  Tisztelt Partnereink!
  Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015. október 8-án (csütörtökön), telephelyünkön áramszünet várható, ezért aznap korlátozottan tudunk rendelést felvenni! Kérjük, ha megoldható, a pénteki szállításhoz a rendelésleadást már szerdán szíveskedjenek megtenni, hogy csütörtökön a kiegészítő rendelésekre tudjunk koncentrálni!
  Megértésüket köszönjük!
 • 2015-02-04

  Tisztelt Partnereink!
  Módosult a 60 napos fiókkorlátozás! Ezentúl nem az utolsó webáruházi rendelés dátumát figyeli a rendszer, hanem az utolsó számla kiállítás időpontját! Ezzel azoknak az ügyfélkóddal rendelkező partnereinknek kívánunk kedvezni, akik nem webáruházon keresztül vásárolnak tőlünk!
 • 2014-11-05

  Tisztelt Partnereink!
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy átutalásos számlát csak akkor tudunk kiállítani, ha bélyegzővel leigazolják az átvételt!
  Bélyegző hiányában nem tudjuk kiadni az árut!
 • 2014-08-05

  Új termékek!
  Torxfejű forgácslapcsavarokkal és laposfejű faszerkezetű építőcsavarokkal bővítettük kínálatunkat, melyek szeptember közepétől lesznek raktáron. Ezekre előrendeléseket már tudunk felvenni.
 • 2014-08-01

  Tisztelt Partnereink!
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy az esetleges könyvelési értesítőket érvényesíteni csak a kiállítás dátumától számítva 60 napon belül lehet, utána érvényét veszíti!
 • 2014-04-18

  Nem visszahívható telefonszámok!
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy rendelésfelvétel során olyan 30-as mobilszámokról is történnek kimenő hívások, melyekről nem tudunk hívást fogadni!
  Kérjük, hogy a korábban megismert telefonszámainkon keressenek bennünket!
 • 2013-12-29

  Tisztelt Vásárlóink!
  Weboldalunkon újításokat végeztünk, melyek egyrésze már elérhető, de néhány funkció később kerül bevezetésre. A termékképek egyelőre még hiányosak, de folyamatosan kerülnek feltöltésre.
 • 2013-07-24

  Új termékek!
  Ezúton is tájékoztatjuk tisztelt partnereinket, hogy kínai zárakkal bővítettük kínálatunkat, melyekre 1 év garanciát adunk! A listában keressék az új termékek cikkcsoport elején.
 • 2013-02-18

  Cikkáthelyezés!
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a könnyebb használhatóság érdekében a szerelt portál veretgarnitúráknál cikkszám mozgatásokat végeztünk! Ezmiatt a nyomtatott képes katalógusban más cikkszámok szerepelnek! Kérjük a rendelés leadásnál az új kódokat vegyék figyelembe!
 • 2012-11-14

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2013. január 1-től csak azokat a kereskedelmi partnereket tudjuk kiszolgálni, akik rendelkeznek érvényes adószámmal! Kérjük, ellenőrizzék le a kapott számlát, helyesen van-e feltüntetve az adószám!
 • 2006-09-27

  Köszöntjük cégünk honlapján!